GYIK

K: Mi van ha nem értek el? Nem kapcsolható a szám? Stb.
V: Ha nem értek el azonnal, vagy ilyesmit tapasztaltok ne ijedjetek meg hanem hívjatok újra, küldjetek e-mailt vagy SMS-t. Mindenre válaszolunk. A diszkréció miatt csak akkor hívunk vissza, ha kéritek.

K: Miért jobb hozzánk jönni, mint motelbe?
V: A motelben portás is van! Nálunk akár átveheted a kulcsot még a partnered megérkezése előtt. úgy fogadhatod a hölgyet mintha a saját lakásodban lennél. Neki nem kell találkoznia harmadik személlyel. A diszkréció nálunk fontos.

K: Mennyivel előtte szóljak ha foglalni szeretnék?
V: Foglalást aznap is felveszünk (a szabad helyek függvényében), csak szóljatok előtte legalább 

3-4 órával. Elérhetőek vagyunk reggel 8 órától, este 20 óráig, hétfőtől-vasárnapig.

K: Milyen a lakás ?
V: Lakásunk felújított. A nevéhez méltóan (love kuckó) kicsi, hangulatos lakás . Tökéletes egy meghitt együttléthez. A kis nappaliban kanapé és asztal van. A galérián franciaágy. A diszkrét félhomályt ledes mécsesek teszik különlegessé. A konyha teljesen felszerelt. A zuhanyzós fürdőben találtok tusfürdőt, az ágyon törölközőket. Ha megszomjaznátok a hűtőben találtok vizet a pulton pedig teát, kávét és vízforralót.(kérésre étel vagy ital bekészítést is vállalunk külön felár ellenében. Szívesen várjuk ötleteiteket, igyekszünk minden kérést megvalósítani amivel izgalmasabbá, emlékezetesebbé tudjátok tenni a randitokat.)

K: Mikor kell fizetnem? Hogy tudok távozni?
V: Fizetni érkezéskor kell, ha el akartok menni, csak ki sétáltok. (A kulcsot előre megbeszélt helyen kell hagyni)

K: Mikor kapom meg a kulcsot?
V: A helyszínen, valamelyik kollégánk adja át. Ha te szeretnéd fogadni (egyedül) a partnered, akkor a kulcsot előbb is át veheted (itt nem órákra gondolunk, hanem 10 perccel a megbeszélt idő előtt)

.K: Az árak hány emberre vonatkoznak?
V: A listaáraink minden esetben páronként értendők! Tehát rád és a partneredre vonatkoznak, nem egy főre! :-)

K: Mi hárman szeretnénk menni!
V: Három főnél felárat kell fizetni. Plusz 3000Ft-ot. Ez akkor is ennyi, ha két órát maradtok, és akkor is ha négyet. Ha két főre foglaltatok szállást, harmadik személy látogatóba se mehet be az apartmanba!

K: Olvastam hogy este 20óra után már csak egész estére bérelhetünk. Ez azt jelenti hogy ott kell maradnunk reggelig?!
V: Nem! Ez azt jelenti hogy este 20óra után már csak egész éjszakára bérelhettek. Persze ha előbb szeretnétek távozni a lakásól, akkor előbb is mehettek. De a fent említett díjat akkor is ki kell fizetni

K: Otthagytunk valamit a lakásba, mi a teendő?
V: Kérjük hívjatok minket telefonon. +36 30 637 5218 Ha a lakásban maradt, mi 2 hétig megőrizzük. Átvehető előre egyeztetett időpontban.

K: Összetörtem valamit, mi a teendő?
V: Ha ilyen történik, kérlek jelezzétek. Megbeszéljük, ha olyan akkor a kárt természetesen meg kell téríteni.

K: Használhatunk olajat a lakásban?
V: Nem! Az ágynemű rosszul viseli az olajat. Ez érvényes a matracra is (mármint az hogy vigyázzatok rá!)!

K: El kell mosnunk a poharakat, tányérokat amiket használtunk?
V: Nem. A mosogatás a mi dolgunk. Nektek csak jól kell érezni magatokat.

K: Hol találok ágyneműt, törölközőt?
V: Az ágyneműt már frissen az ágyon találjátok, a törölköző is ki lesz készítve. Fontos! A lakásban a szárítón is van általában törülköző, ágynemű (a folyamatos mosás végett). Kérünk mindenkit CSAK a kikészített ágyneműt használjátok. A száradóhoz NE nyúljatok. Köszönjük

K: E-mailben is foglalhatok?
V: Igen. De minden esetben várjátok meg, hogy visszaigazoljuk nektek foglalásotokat. Ha információra van szükségetek, itt is tudtok kérdezni. Foglalni telefonon is tudsz, számkijelzéssel (Rejtett számos hívásokat nem veszünk fel!) Tehát ha sűrgős a foglalásod, inkább hívj, ne e-mailt küldj.)

K: Szabad e gyertyát gyújtani?

V: A tűzveszély, illetve a nehezen eltávolítható faggyú miatt a GYERTYA GYÚJTÁS TILOS! Vannak ledes mécseseink amiket megtalálsz a lakásban. Bátran használjátok

K: Nem jött el a partnerem, valami közbe jött. Mi a teendő?!
V: A foglalás szóbeli szerződésnek minősül! A foglalást 24 órán belül már nem mondhatod le! Azt vagy aznap, vagy legközelebb ki kell fizetned (vagy átutalással is rendezheted)! Ha korábban jelzed (előző nap 12 óráig díjmentesen lemondhatod a foglalást) akkor törlünk és nincs semmi anyagi vonzata a dolognak.)

K: Késünk: Nem találtunk parkoló helyet, dugó volt a városban, nem jött a megbeszélt időben a partnerem stb.
V: Nálunk fontos a pontosság! Ha késtek, kérlek jelezzétek. Sajnos a megbeszélt időben akkor is el kell hagyni a lakást, mert aki utánatok jön, nem tehet arról, hogy késve érkeztetek. 

Tehát a késés a TE felelősséged.

K: Kocsival jövök. Hol tudok parkolni?
V: Parkolási lehetőség a ház melletti utcában (fizetős) illetve a Westend parkolójában. Vagy bármelyik környező utcában megoldható. Kérjük érkezéseteket úgy alakítsátok, hogy ha nincs egyből szabad parkoló, ez miatt ne késsetek. A tömegközlekedés a legjobb. Metró, villamos, buszok, vonat. Minden megáll a háztól 3 percre.


Készítsd el weboldaladat ingyen!